Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 EUR
Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 EUR
 • Domov
 • / Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Pravila in pogoji poslovanja opredeljujejo proces naročanja, plačila, dostave in reklamacije blaga, ki je na voljo v spletni trgovini.

Pravila in pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT), Zakon o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC-1) in  na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.

Pravila in pogoji poslovanja urejajo način delovanja spletne strani www.anni-trgovina.si (v nadaljevanju ''spletna trgovina''), ki jo upravlja RES VEM d.o.o., Ulica heroja Staneta 9, 3310 Žalec, telefonska številka: 0820 03555, annitrgovina@gmail.com, davčna številka: 59592648, matična številka: 3992055000 (v nadaljevanju ''trgovec''), pravice in obveznosti ponudnika in obiskovalcev spletne strani ter uporabnikov, ki preko spletne strani opravijo nakup (v nadaljevanju ''kupec'').

Pravila in pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnikov in spletne trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovcem in kupcem.

Kupca zavezujejo Pravila in pogoji poslovanja, ki so veljavni v trenutku nakupa (obstoja spletnega naročila). Kupec je ob oddaji naročila opozorjen na Pravila in pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost in strinjanje z njimi.

Dostopnost informacij

 • Trgovec se zavezuje, da bodo kupcu vedno na voljo:
 • Podatki o trgovcu (ime in sedež podjetja ter številka registra, kjer je družba vpisana).
 • Kontaktni podatki, ki, kupcu s trgovcem omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronski naslov, telefonska številka).
 • Informacije o bistvenih značilnosti izdelkov oziroma storitve iz ponudbe spletne trgovine.
 • Informacije o dostopnosti izdelkov oziroma izvršitve storitve (kraj in rok dostave).
 • Jasno in nedvoumno določene cene, iz katerih je razvidno ali že vsebujejo davke, stroške prevoza in druge dajatve.
 • Informacije o načinih plačila.
 • Podatki o časovni veljavnosti spletne trgovine.
 • Informacije o roku, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop.
 • Informacije o možnostih vračila izdelkov in o tem, kakšen strošek je to za kupca.
 • Informacije o postopku s pritožbo kupca ter podatki o kontaktni osebi trgovca ta stike s kupci.

Ponudba izdelkov

Ponudba izdelkov se zaradi narave spletnega poslovanja pogosto in hitro spreminja. V kolikor pride do napak, se trgovec trudi, da jih hitro odpravi, kupca pa prosi, da ga o morebitnih napakah obvesti na elektronski naslov ali telefonsko številko, objavljeno na spletni strani.

Cene

Vse cene v spletni trgovini so v evrih (EUR), vsebujejo DDV in so na dan naročila dokončne.

Po končanem nakupu kupec na e-naslov, ki ga je navedel ob naročilu, prejme potrditev in podrobnosti naročila.

Pogodba med trgovcem (ponudnikom) in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksni in zavezujejo tako trgovca kot tudi kupca.

Akcijska cena je znižana redna cena, po kateri se prodaja določen artikel za določeno časovno obdobje.

Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov v spletni trgovini.

Trgovec si pridržuje pravico do napak pri opisu, ceni in roku dostave. Cene se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila.

Prijavite se na naše novice?

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

* Strinjam se s prejemanjem email sporočil
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje RES VEM d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila trgovinaanni@gmail.com
Copyright © 2019 - 2024 TRGOVINA ANNI, Vse pravice pridržane.