Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 EUR
Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 100 EUR
  • Domov
  • / Pomoč uporabnikom

Pomoč uporabnikom

Pomoč pri nakupu

Nakup v spletni trgovini izvedete tako, da v obrazec za naročilo vpišete vaše podatke in kliknete na gumb za naročilo.

IZBIRA ARTIKLA: Na spletni strani izberete željen artikel, velikost in količino. Artikel je opremljen z naslednjimi podatki: opisom, sestavo, velikostjo, fotografijo.

POTRDITEV NAROČILA: Po oddanem naročilu boste na e-naslov, ki ste ga navedli ob naročilu, prejeli potrditev vašega naročila. V sporočilu bodo podatki o naročenem artiklu, količini, končni ceni in načinu dostave.

SPREMINJANJE NAROČILA: Kupec lahko svoje naročilo spremeni tako, da na spletni strani odda naročilo z novimi podatki, na e-naslov: annitrgovina@gmail.com pa pošlje zahtevek za preklic naročila.

PREKLIC NAROČILA: Naročilo je potrjeno, če ga kupec ne prekliče. RES VEM d.o.o. ob prejemu naročila pregleda stanje zaloge in možnost dobave artikla. V primeru, da artikla ni mogoče dobaviti v napisanem roku, se kupca o tem obvesti na vpisano telefonsko številko oziroma e-naslov. Kupec lahko prekliče naročilo tako, da pošlje sporočilo o odstopu od pogodbe na annitrgovina@gmail.com.

ODPOŠILJANJE BLAGA: RES VEM d.o.o. v dogovorjenem rok pripravi in odpošlje blago z dogovorjeno metodo pošiljanja.

Kdo mi bo pomagal v primeru, če imam težave pri nakupu?

Če imate ob nakupu težave, lahko stopite v stik z nami na dva načina: preko elektronskega naslova (annitrgovina©gmail.com) ali preko telefona (0820 03555)

Prijavite se na naše novice?

Prijavite se na e-pošto, da boste pravočasno obveščeni o najnovejših trendih, novih prihodih in ekskluzivnih ponudbah.

* Strinjam se s prejemanjem email sporočil
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje RES VEM d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila trgovinaanni@gmail.com
Copyright © 2019 - 2024 TRGOVINA ANNI, Vse pravice pridržane.